Over Alltrade Food & Nonfood B.V.


WIE ZIJN WIJ
Alltrade Food & Non-food B.V. heeft jarenlange ervaring met fast moving consumer goods. De focus ligt op het distribueren van A-merken in de non-food retail en andere niet conventionele retail kanalen. Alltrade Food & Non-food is gespecialiseerd in levensmiddelen zoals chocolade, zoetwaren en koffie alsmede non-food zoals wasmiddelen en toiletartikelen. U vindt in ons een betrouwbare partner met oplossingen en afzetkanalen in zowel binnen- als buitenland, in verschillende markt segmenten. 

INKOOP
Mede door onze jarenlange ervaring begrijpen wij hoe belangrijk het is om overtollig aanbod op een discrete manier in de markt te laten verdwijnen. Dit aspect is dan ook leidend in onze strategie, alsmede de wil u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

VERKOOP
Dankzij ons wisselende aanbod kunnen wij altijd een verrassend en gevarieerd assortiment aanbieden. Door de focus op grote volumes te leggen zorgen wij voor een altijd markt conforme en aantrekkelijke prijs. Indien u regelmatig aanbiedingen wilt ontvangen kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling via sales@alltradebv.nl. 

LOGISTIEK
Ons doel is de logistieke dienstverlening zo snel en efficiënt mogelijk af te wikkelen. Ons netwerk met logistieke dienstverleners en eigen geklimatiseerde magazijn biedt ons alle mogelijkheden dit doel te bereiken.

 

 

Algemene voorwaarden